Ondernemers

Advocaten voor ondernemers

Als advocaten voor ondernemers begrijpen wij dat een juridisch gevecht u raakt. Juridische problemen vormen vaak een weerslag op uw activiteiten als ondernemer. Daarom verplaatsen wij ons altijd in uw situatie: wij vinden oplossingen waardoor u zich snel weer op uw onderneming kunt richten. Daarom zijn wij vraagbaak voor veel MKB-ondernemers in de regio en voorzien wij hen van juridisch advies op basis van het uitgangspunt ”regelen als het kan, maar procederen als het moet”.

Advocaten

Als advocaten zijn wij gespecialiseerd in juridische vragen en problemen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen, bijvoorbeeld over:

  • Aandeelhoudersovereenkomsten
  • Maatschapscontracten
  • Samenwerking binnen vennootschap onder firma
  • Algemene voorwaarden
  • Niet-betalende debiteuren
  • Arbeidscontracten
  • Ontslag
  • Huurcontracten
  • Dreigend faillissement

Met uw vragen kunt u terecht bij onze advocaten met diverse specialismen voor ondernemers: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en huurrecht, en insolventierecht. In de non-profitsector bieden wij jeugdzorginstellingen expertise op het gebied van jeugdrecht.

Ondernemers

Advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht

Als arbeidsrechtadvocaten adviseren wij u graag bij (collectief) ontslag, het niet- verlengen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten, de gevolgen van het afsluiten van arbeidscontracten met werknemers, het nieuwe ontslagrecht, of bij een conflict op de werkvloer. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten arbeidsrecht.

Advocaten gespecialiseerd in ondernemingsrecht

Als advocaten gespecialiseerd in ondernemingsrecht staan wij u graag bij, wanneer u bijvoorbeeld problemen heeft met samenwerking met aandeelhouders, vennoten en maten, of bij fusie en bedrijfsovername. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten ondernemingsrecht.

Advocaten gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht

Als advocaten gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht adviseren wij u als ondernemer bij vragen en problemen over bouwrecht, koop en verkoop van bedrijfsonroerend goed, en huurcontracten. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten vastgoed- en huurrecht.

Advocaten gespecialiseerd in insolventierecht

Als advocaten gespecialiseerd in insolventierecht staan wij u graag bij wanneer uw onderneming met (tijdelijke) financiële problemen kampt en u te maken heeft met een (dreigend) faillissement of surseance van betaling. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten insolventierecht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Loopt u als ondernemer aan tegen vragen over arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, vastgoed- en huurrecht, of insolventierecht? Heeft u in uw privésituatie een juridisch probleem dat gevolgen heeft voor u als ondernemer? Heeft u als jeugdzorginstelling juridisch advies of ondersteuning nodig?

Vraag om een vrijblijvend kennismakingsgesprek een van onze advocaten.

Kennismaken

 

Met uw vragen kunt u terecht bij onze advocaten met diverse

specialismen voor ondernemers

arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en huurrecht, en insolventierecht

Leg uw vraag aan ons voor

Vrijblijvend kosteloos kennismaken

KennismakenInformatie aanvragen


Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!
Wij leggen u uit hoe we werken
En geven duidelijkheid over kosten

Bel ons 040 - 244 89 70

Leg uw case aan ons voor. Wij geven binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op

info@claassenadvocaten.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:45 -17:15
Openingstijden gedurende Coronacrisis

Bezoekadres

Vondellaan 12
5611 NX Eindhoven
Route

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd