Charlotte van Beukering-Michielsen - Personenrecht en familierecht

Charlotte van Beukering-Michielsen

“Als advocaat-echtscheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat schep ik orde in de chaos die je vaak ervaart als je uit elkaar gaat. Een scheiding is geen kwestie van winnen of verliezen. Alles wat ter sprake komt, hangt met elkaar samen. Winst op één punt, betekent vaak verlies op een ander punt. Als er al verliezers zijn, dan zijn het de kinderen: die worden door een (v)echtscheiding zo geraakt! Het is daarom mijn passie om via mediation of overlegscheiding tot gezamenlijke oplossingen te komen. Deze afspraken zijn meer toekomstbestendig en ook in het belang van uw kinderen. Heeft u elders mediation en hierbij behoefte aan een second opinion of extra steun in de rug, dan begeleid ik u ook graag.”

Charlotte v Beukering advocaat

cvbeukering@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Collaborative Practice Center

Specialist personenrecht en familierecht

Charlotte van Beukering is partner van de maatschap Claassen Advocaten. Zij is lid van de Vereniging voor Collaborative Professionals en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Ook is zij MfN-registermediator. Charlotte van Beukering is lid van een aantal ondernemersnetwerken en actief binnen diverse maatschappelijke instellingen. Sinds eind 2011 is zij voorzitter van de Advocaten Unie. Charlotte van Beukering staat u graag bij als mediator, en als advocaat bij overlegechtscheiding en echtscheiding.

Betrokken mediator en advocaat

“Juist in een uiterst kwetsbare periode van uw leven is het belangrijk dat u zich veilig voelt bij mij als advocaat-echtscheidingsmediator. Ik check regelmatig bij u of duidelijk is welke stappen ik zet en of ik de gewenste koers vaar. Ik begrijp en respecteer uw emoties en behoud gepaste afstand; mijn deskundigheid staat voorop. Bij onze kennismaking communiceer ik heel helder wat ik voor u kan doen in uw specifieke situatie. Dat kan alleen als ik uw vertrouwen geniet en wij samen optrekken. Ik wil voorkomen dat ik valse hoop geef; daar is niemand bij gebaat.”

Voorbeeldzaken van Charlotte van Beukering

Charlotte behandelt diverse echtscheidingszaken:

  • Scheidingsmediations van getrouwde stellen, met een geregistreerd partnerschap of samenwonend (met of zonder samenlevingscontract).
  • Mediation plus (overlegscheidingen)
  • Ondersteuning/second opinion

Charlotte van Beukering-Michielsen

“Op het moment dat u in een uiterst kwetsbare periode van uw leven zit, zorg ik dat u zich veilig voelt ”

Uw advocaat en personenrecht en familierecht

Leg uw vraag voor aan Charlotte van Beukering-Michielsen

Specialist in familierecht, mediation en overlegscheiding

Charlotte v Beukering advocaat

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd