Charlotte van Beukering-Michielsen

Charlotte van Beukering-Michielsen

“Als advocaat-echtscheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat schep ik orde in de chaos die je vaak ervaart als je uit elkaar gaat. Een scheiding is geen kwestie van winnen of verliezen. Alles wat ter sprake komt, hangt met elkaar samen. Winst op één punt, betekent vaak verlies op een ander punt. Als er al verliezers zijn, dan zijn het de kinderen: die worden door een (v)echtscheiding zo geraakt! Het is daarom mijn passie om via mediation of overlegscheiding tot gezamenlijke oplossingen te komen. Deze afspraken zijn toekomstbestendiger en ook in het belang van uw kinderen. Heeft u elders mediation en hierbij behoefte aan een second opinion of extra steun in de rug, dan begeleid ik u ook graag.”

“Op het moment dat u in een uiterst kwetsbare periode van uw leven zit, zorg ik dat u zich veilig voelt ”

cvbeukering@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Collaborative Practice Center

Charlotte van Beukering-Michielsen

“Juist in een uiterst kwetsbare periode van uw leven is het belangrijk dat u zich veilig voelt bij mij als advocaat-scheidingsmediator. Ik check regelmatig bij u of duidelijk is welke stappen ik zet en of ik de gewenste koers vaar. Ik begrijp en respecteer uw emoties en behoud gepaste afstand; mijn deskundigheid staat voorop. Bij onze kennismaking communiceer ik heel helder wat ik voor u kan doen in uw specifieke situatie. Dat kan alleen als ik uw vertrouwen geniet en wij samen optrekken. Ik wil voorkomen dat ik valse hoop geef; daar is niemand bij gebaat.”

Betrokken mediator en advocaat

Charlotte van Beukering is bestuurslid van Claassen Advocaten BV. Zij is lid van de Vereniging voor Collaborative Professionals en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Ook is zij MfN-registermediator. Charlotte van Beukering is lid van een aantal ondernemersnetwerken en actief binnen diverse maatschappelijke instellingen. Charlotte van Beukering staat u graag bij als mediator, en als advocaat bij overlegscheiding en echtscheiding.

Voorbeeldzaken van Charlotte van Beukering

Charlotte behandelt diverse echtscheidingszaken:

  • Scheidingsmediations van getrouwde stellen, met een geregistreerd partnerschap of samenwonend (met of zonder samenlevingscontract).
  • Mediation plus (overlegscheidingen)
  • Ondersteuning/second opinion

 

Charlotte van Beukering-Michielsen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Charlotte van Beukering-Michielsen

Specialist in familierecht, mediation en overlegscheiding

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten