Particulieren

Advocaten voor juridische vragen in uw privéleven

Als advocaten zijn wij gespecialiseerd in juridische vragen waar u in uw privéleven mee te maken kunt krijgen. Hiermee kunt u terecht bij onze advocaten met diverse specialismen: personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en huur- en vastgoedrecht.

Gespecialiseerde advocaten

Binnen het specialisme personen- en familierecht staan wij u als advocaten graag bij in onder meer de volgende situaties:

  • U gaat trouwen, samenwonen of scheiden
  • U wilt een mediator inschakelen, vóór uw huwelijk of als uw huwelijk eindigt.
  • U ondervindt problemen na de scheiding.
  • U wilt of moet de alimentatieregeling of het ouderschapsplan wijzigen.
  • U heeft vragen en problemen over pensioen en (ex-)relatie.

Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten personen- en familierecht.

Particulieren

Advocaten gespecialiseerd in erfrecht

Bij overlijden van een van uw familieleden, een conflict over een erfenis, of wanneer u zelf iets wilt vastleggen voor uw overlijden, staat onze advocaat gespecialiseerd in erfrecht u graag bij. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten erfrecht.

Advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht

Als arbeidsrechtadvocaten staan wij u als werknemer graag bij wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met (dreigend) ontslag, als uw arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd, of bij een conflict met uw werkgever. Leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als advocaten arbeidsrecht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Loopt u in uw privéleven aan tegen juridische vragen over trouwen, scheiden, samenwonen, erfenis, ontslag of arbeidsconflicten? Neemt u dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met een van onze advocaten.

Claassen Advocaten