Sanne Mulder-Schapendonk - Arbeidsrecht

Sanne Mulder-Schapendonk

“Zolang ik me kan herinneren oefen ik al teamsporten uit. Mede daardoor heb ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Dit thema zie ik vaak terug in mijn werk als arbeidsrechtadvocaat, of ik nu optreed voor werkgevers of werknemers. Als een teamlid (een werknemer) verzaakt, dan betekent dat soms dat van diegene afscheid moet worden genomen. Maar dat betekent ook dat voor de toekomst voorkomen moet worden dat dit nog eens gebeurt. Aan de andere kant zal een coach (een werkgever) ook de verantwoording moeten nemen voor zijn team. Vanwege die combinatie van het zakelijke en het persoonlijke blijft het arbeidsrecht mij boeien, keer op keer weer.”

Sanne Mulder

 smulder@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Betrokken arbeidsrechtadvocaat

“Ik omschrijf mezelf als eerlijk, informeel, betrokken en doortastend. Mijn taak als arbeidsrechtadvocaat is om het werkelijke probleem boven tafel te krijgen en er een gerichte oplossing voor te vinden. Dat doe ik graag samen met u, in teamverband. Dat betekent niet altijd dat de strijd aangegaan moet worden. Het kan belangrijk zijn om op goede voet uit elkaar te gaan, ook al is nog zo duidelijk dat afscheid van elkaar genomen moet worden. Maar als het nodig is, dan procedeer ik natuurlijk. Welke route het beste bij u en de kwestie past, dat zal duidelijk worden na ons persoonlijke contact.”

Specialist in arbeidsrecht

Sanne Mulder heeft de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrecht Avocaten Breda – ’s Hertogenbosch. Ook is zij lid van een serviceclub. Sanne heeft naast haar algemene kennis van het arbeidsrecht bijzondere interesse voor vraagstukken over het concurrentiebeding en flexibele arbeidsrelaties en staat u graag bij als advocaat en specialist in arbeidsrecht.

Voorbeeldzaken van Sanne Mulder

Een greep uit de zaken die Sanne behandeld: advies over flexibele arbeid, opstellen van beëindigingsovereenkomst voor werkgever, adviseren over concurrentiebeding en ontbindingsprocedure namens werkgever.

 

Sanne Mulder-Schapendonk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Sanne Mulder-Schapendonk

“Mijn taak als arbeidsrecht- advocaat is om het werkelijke probleem boven tafel te krijgen en er een gerichte oplossing voor te vinden.”

Uw advocaat in arbeidsrecht

Leg uw vraag voor aan Sanne Mulder-Schapendonk

Specialist in arbeidsrecht en contractenrecht

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd