Pui Ling

Pui Ling

“Als advocaat bij echtscheiding en familierecht leef ik me goed in u in. Ik heb oog voor zowel de emotionele als de zakelijke kant van uw kwestie: zacht op de persoon, hard op de zaak. Mijn ervaring is dat mensen aan de ene kant een luisterend oor zoeken voor hun problemen, en aan de andere kant willen weten wat ze kunnen verwachten. Ik ga als advocaat bij echtscheiding en familierecht heel organisatorisch te werk. Zo begrijpt u waar u aan toe bent en wat u te doen staat. Wanneer u iets aan mij kwijt wilt, ben ik bereikbaar voor u. Mijn betrokkenheid bij u en uw zaak is voor mij vanzelfsprekend.”

“Ik leef me goed in u en uw zaak in. Hierbij heb ik oog voor zowel de emotionele als de zakelijke kant: zacht op de persoon, hard op de zaak.”

psling@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Pui Ling

“Als mensen gaan scheiden, komen ze vaak met heel negatieve gedachten over hun partner naar mij toe. Als echtscheidingsadvocaat zal ik u in zo’n situatie ervan proberen te overtuigen dat het in het belang van u beiden is, om in gesprek te blijven. U heeft er meer aan als u op een respectvolle manier afscheid neemt van elkaar, zeker als er kinderen in het spel zijn. Want de manier waarop u als ouders uit elkaar gaat, heeft zijn weerslag op uw kind(eren). Kenmerkend voor mijn zaken in echtscheiding en familierecht zijn de diepe dalen en hoge pieken. Het liefst natuurlijk in deze volgorde.”

Uw advocaat bij echtscheiding en familierecht

Pui Ling staat u graag bij als advocaat bij echtscheiding en familierecht. Zij heeft al haar ervaring tot nu toe opgedaan op dit terrein. Pui is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Voorbeeldzaken van Pui Ling

Voorbeelden van vraagstukken van Pui zijn: mediation echtscheiding, verbreking samenleving, kort geding nakoming zorgregeling en wijziging alimentatie.

 

Pui Ling heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Personen/familierecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Pui Ling

Specialist in familierecht, mediation en jeugdrecht

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten