Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen - Letselschade

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

“Ik heb er bewust voor gekozen om als advocaat en specialist in letselschade voor slachtoffers op te treden. Ik wil mensen helpen. Als u slachtoffer van letselschade bent, kunt u diep in de put zitten. Misschien herkent u dat het slecht gaat op het werk, uw relatie onder druk komt te staan en dat vriendschappen doodbloeden. Het is heel belangrijk dat u weer deel kunt nemen aan het maatschappelijk leven. In mijn werk als letselschadeadvocaat vind ik het mooi om te zien hoe cliënten na een ongeval weer uit een diep dal klimmen. Je kunt heel veel betekenen voor een cliënt.”

Ik ben LSA gecertificeerd:

 

Lisette van den muyzenberg

lvdmuyzenberg@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

SPECIALISME

Letselschade

Betrokken letselschadeadvocaat

“Mijn taak als letselschadeadvocaat gaat verder dan het incasseren van een schadevergoeding. Hoe en met welke oplossing kunt u na het ongeval weer invulling geven aan uw leven, nu en in de toekomst? Hiertoe achterhaal ik wat u wilt en waar uw passie ligt, los van wat u op dit moment wel of niet kunt. Als specialist in letselschade zet ik ook regelmatig andere experts in, zoals een arbeidsdeskundige. Heeft u zwaar letsel, dan kom ik bij u thuis langs. Ook sta ik nabestaanden bij van slachtoffers van een ongeval. Als een ouder is overleden, denk ik ook mee over wat er nodig is om het gezin weer te laten functioneren.”

Specialist in letselschade

Lisette van den Muyzenberg is lid van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten (LSA). Voor de ASP is zij regiocoördinator. Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen staat u graag bij als advocaat en specialist in aansprakelijkheid, overlijdensschade en letselschade.

Zaken van Lisette van den Muyzenberg

Lisette van den Muyzenberg werkt voor verschillende soorten cliënten, voorbeelden zijn: een dame met armamputatie door een medische fout of een jongeman met ernstige hersenletsel als gevolg van een verkeersongeval. Daarnaast geeft Lisette ook second opinions op verzoek.

 

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Letselschade

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

“Ik heb bewust gekozen om op te treden voor slachtoffers van letselschade. Ik wil hen helpen weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. ”

Uw advocaat voor letselschade

Leg uw vraag voor aan Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

Specialist in letselschade

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd