Jikke Stappaerts-Zijlmans - Letselschade - Jeugdrecht

Jikke Stappaerts-Zijlmans

“Als advocaat en specialist in letselschade help ik u graag, omdat u buiten uw schuld in een nare situatie bent beland. Mijn doel is dat u een volledige vergoeding krijgt voor de schade die u lijdt of heeft geleden als gevolg van een ongeval of het overlijden van uw dierbare. Naast het vorderen van een schadevergoeding en smartengeld wil ik als letselschadeadvocaat de gevolgen van het ongeval zoveel mogelijk voor u beperken. Doordat ik u als persoon achter uw letsel leer kennen, kan ik gericht met u meedenken.”

jikke stappaerts letselschade advocaat

jstappaerts@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

SPECIALISME

Advocaat en specialist in jeugdrecht

“Als advocaat en specialist in het jeugdrecht zet ik me in voor een andere kwetsbare groep. Ik treed op namens instellingen die de belangen van het kind behartigen. In deze rol kan ik bijdragen aan een hernieuwd vertrouwen tussen een instelling en de ouders, wanneer deze relatie onder druk staat. Het is in het belang van het kind als beide partijen goed samenwerken. Vaak is een praktische oplossing mogelijk, doordat ik met gepaste afstand naar een zaak kijk. Hoe eerder ik als advocaat jeugdrecht wordt betrokken, hoe groter de kans dat ik een procedure kan voorkomen.”

Specialist in letselschade en jeugdrecht

Jikke Stappaerts heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond. Zij is lid van de Vereniging voor Letselschadeadvocaten (LSA) en van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Zij is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR) en lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Jikke Stappaerts staat u graag bij als advocaat en specialist in letselschade en jeugdrecht.

Voorbeeldzaken van Jikke Stappaerts

Voorbeelden van zaken die Jikke Stappaerts behandeld zijn: bedrijfsongevallen, verkeersongevallen tussen verschillende bestuurders en medische fouten waaronder plastische chirurgie.

 

Jikke Stappaerts-Zijlmans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Letselschade

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Jikke Stappaerts-Zijlmans

“Doordat ik u als persoon achter uw letsel leer kennen, kan ik de gevolgen van een ongeval zoveel mogelijk beperken.”

Uw advocaat voor letselschade en jeugdrecht

Leg uw vraag voor aan Jikke Stappaerts-Zijlmans

Specialist in letselschade en jeugdrecht

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd