Gamze Toprak - Echtscheiding en familierecht

Gamze Toprak

‘’Als advocaat in echtscheiding en familierecht begeleid ik u in deze moeilijke periode van uw leven. Ik ben betrokken bij uw situatie en zal u een luisterend oor bieden. Familiezaken zijn vaak emotioneel beladen, waarin het voor u lastig kan zijn om het overzicht te bewaren. Het geeft mij voldoening om u die begeleiding te bieden en de weg te wijzen. Ik heb oog voor zowel de emotionele als de zakelijke kant van uw kwestie. Mijn advisering is helder, waardoor u een duidelijk en reëel beeld krijgt over uw kansen.’’

gtoprak@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Meelevend en toegankelijk

Het is erg belangrijk dat u zich begrepen en veilig voelt in deze kwetsbare periode van uw leven. Bij mij staat betrouwbaarheid voorop en zal ik mijn uiterste best doen om u op uw gemak te stellen. Ik neem de tijd om naar uw verhaal te luisteren en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zal ik uw belangen op deskundige wijze behartigen en het gezinsbelang ook voor ogen blijven houden.

Uw advocaat in het familierecht

Nadat Gamze haar master Rechtsgeleerdheid, met het accent op privaatrecht, heeft afgerond aan de Tilburg University, is zij eerst werkzaam geweest als juridisch medewerker en daarna als advocaat bij een advocatenkantoor in Eindhoven voordat zij Claassen Advocaten kwam versterken. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit echtscheidingen en omgangszaken. Gamze Toprak staat u graag bij als advocaat familierecht.

Zaken van Gamze Toprak

Bij Gamze kunt u terecht voor zaken zoals: echtscheiding, wijziging of vaststelling van kinder- of partneralimentatie, omgangsregeling en verbreking samenleving.

“Met oprechte betrokkenheid en persoonlijke aandacht maak ik voor u het verschil.”

Leg uw vraag voor aan Gamze Toprak

Specialist in personen- en familierecht

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd