Daniëlle Schipper

Daniëlle Schipper

”Als advocaat arbeidsrecht zet ik het belang van mijn cliënt altijd voorop. Dat betekent dat ik verder kijk en doorvraag. Mijn hart ligt bij het Arbeidsrecht; daar liggen mijn “roots” en daarin heb ik mij gespecialiseerd. Zowel een werkgever als een werknemer kunnen bij mij terecht voor een gedegen advies over een spelende arbeidskwestie. Wat ik belangrijk vind, is dat klant eerlijk wordt geïnformeerd over de kosten en de kansen. De recente wijzigingen in het Arbeidsrecht maken immers dat procederen meer dan ooit een risicovolle aangelegenheid kan zijn.”

dschipper@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

SPECIALISME

Daniëlle Schipper

Ik sta open voor alle vragen en kwesties van zakelijke klanten

”Uit het feit dat ik veel klanten heb voor wie ik al vele jaren mag werken, maak ik op dat zij tevreden zijn over de wijze waarop ik hen als advocaat adviseer en bijsta. Dat blijkt ook wel uit het feit dat mijn zakelijke klanten mij tevens vragen stellen over andere kwesties dan alleen het Arbeidsrecht. Zo adviseer ik hen (en procedeer ik voor hen als het moet) eveneens op het gebied van het Contractenrecht en het Ondernemingsrecht, maar ook op het Beslag- en Executierecht. Dat zijn allemaal rechtsterreinen waarmee iedere ondernemer, groot of klein, op enig moment mee te maken kan krijgen.”

Netwerken met ondernemers

”Vanwege mijn deelname aan diverse Netwerkclubs in de regio heb ik veel contact met ondernemers. Ik heb dus een goed beeld over hoe ondernemers denken en doen. In hun eigen belang heb ik geleerd door te vragen en verder te kijken.

En het denken over de mij voorgelegde kwesties houdt vaak niet op wanneer ik met mijn honden in de Malpie loop of ik bezig ben boven mijn fornuis om te experimenteren met een nieuw gerecht.”

 

Daniëlle Schipper heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Leg uw vraag voor aan Daniëlle Schipper

Specialist arbeidsrecht

 

 

✓ Binnen 1 werkdag bellen wij u terug!

✓ Wij leggen u uit hoe we werken

✓ En geven duidelijkheid over kosten

Claassen Advocaten