Daan Andries - Letselschade

Daan Andries

“Als advocaat en specialist in letselschade kan ik echt een verschil maken voor mensen. U kunt geheel ongewild in een situatie terechtkomen waardoor u van de ene op de andere dag bepaalde dingen niet meer kunt. En soms herstelt letsel, maar soms ook niet. Misschien kunt u door letselschade bepaald werk niet meer doen. Maar wat kunt u nog wél? Als advocaat in letselschade help ik u om uw leven weer op te pakken en op te bouwen. Samen met u zoeken naar wat u nog wél kunt en u daarbij helpen: dat vind ik heel mooi en geeft mij de meeste voldoening.”

daan Andries advocaat eindhoven

dandries@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

SPECIALISME

Laagdrempelige letselschadeadvocaat

“Als letselschadeadvocaat werk ik heel intensief samen met u. Ik vind het belangrijk dat u zich thuis voelt bij mij, zodat ik u ook als persoon leer kennen: wie bent u en wat beweegt u? Mijn uitgangspunt is namelijk dat ik u als letselschadeadvocaat zoveel mogelijk terugbreng in de situatie waarin u verkeerde voordat u letsel had. Ik ga hierbij nauwkeurig te werk en hou van laagdrempeligheid. Dat laatste geldt zowel voor mijn communicatie, waarin ik juridische stukken voor u begrijpelijk maak, als in mijn contact met u. U treft in mij bovendien een opgewekt persoon; ik hoor van veel cliënten dat zij dat fijn vinden.”

Specialist in letselschade

Daan heeft eerder bij een ander advocatenkantoor al jaren werkervaring opgedaan, onder meer in algemene praktijkvoering. Het accent lag hierbij op letselschade, personen- en familierecht en algemeen verbintenissenrecht. Zijn grote interesse ging uit naar letselschade, waar hij zich om die reden nu volledig op heeft toegelegd. Daan Andries staat u daarom graag bij als advocaat en specialist in letselschade. Daan heeft de Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

Voorbeeldzaken van Daan Andries

Voorbeelden van zaken die Daan Andries behandeld zijn: arbeidsongevallen, overlijdensschade, verkeersongevallen, medische fouten, schade door een gebrekkige opstal en geschillen met arbeidsongeschiktheidsverzekeraars.

 

Daan Andries heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Civielrechtelijke zaken

–      Slachtofferzaken

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Daan Andries

“Samen met u zoeken naar wat u nog wél kunt en u daarbij helpen: dat vind ik heel mooi en geeft mij de meeste voldoening.”

Uw advocaat in letselschade

Leg uw vraag voor aan Daan Andries

Specialist in letselschade

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd