Ben van Campfort - Contractenrecht - Vastgoedrecht

Ben van Campfort

“Voor Claassen Advocaten is de binding met de regio belangrijk. Zelf ben ik geboren en getogen in Eindhoven; hier wonen mijn familie en vrienden. Mede daarom ben ik erg blij dat ik sinds maart 2015 werkzaam ben bij dit kantoor. Eerder heb ik bij twee advocatenkantoren in de Randstad veel ervaring opgedaan met geschillen over overeenkomsten, vooral met betrekking tot onroerend goed. Vastgoed- en huurrecht en verbintenissenrecht komen hierin samen. Ik heb in mijn periode in de Randstad ook de nodige proceservaring opgedaan.”

ben van campfort advocaat eindhoven

bvcampfort@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Gedreven advocaat

“Vanaf mijn kinderjaren wist ik al: ik wil advocaat worden. Van die gedachte heb ik geen moment spijt gehad en inmiddels ben ik al vanaf 2015 bij Claassen Advocaten werkzaam in het contractenrecht en vastgoed- en huurrecht. Het leuke aan het vak is dat elke zaak anders is. Hierbij maken timing en strategie het verschil tussen winnen en verliezen. Ik kenmerk mij door mijn no-nonsens-instelling en voortvarendheid. Begrijpelijke communicatie vind ik dan ook erg belangrijk. U zult mij altijd enthousiast en goedgestemd aan de telefoon krijgen.”

Specialist in vastgoed- en huurrecht en verbintenissenrecht

Ben heeft de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht in 2018 afgerond. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Ben hoog in het vaandel.  “We krijgen vaak de vraag of de advocaatkosten door de wederpartij volledig betaald moeten worden, bij een gewonnen procedure. Het antwoord daarop is nee. Daar ben ik graag open en eerlijk over. We maken daarom ook voortdurend de afweging of het treffen van een regeling toch niet voordeliger is. Samen met u maken we de kosten- en baten-analyse.

Voorbeeldzaken van Ben van Campfort

Ik doe in de meeste gevallen vastgoed, bijvoorbeeld burenruzies. Maar ook contractenrecht in algemene zin. Voorbeelden van zaken zijn: bijstaan verhuurder onroerende zaak, bijstaan koper van een niet afgenomen onroerende zaak en conflicten rondom recht van overpad.

 

 

Ben van Campfort heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–      Huurrecht (woonruimte & bedrijfsruimte)

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ben van Campfort

“Timing en strategie maken het verschil tussen winnen en verliezen.”

Uw advocaat in Vastgoed- en huurrecht en verbintenissenrecht

Leg uw vraag voor aan Ben van Campfort

Specialist in vastgoedrecht, huurrecht en contractenrecht.

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd