Annemarie Broers - advocaat familierecht

Annemarie Broers

“Als advocaat familierecht kan u ik u helpen bij uw echtscheiding en bij vragen die u daarna heeft, bijvoorbeeld over een wijziging van de zorgregeling of de alimentatie. Bij een echtscheiding komt er een hoop op u af. Mijn doel als advocaat is om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en voor u begrijpelijk te maken. Hierbij vind ik het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

abroers@claassenadvocaten.nl
040 244 89 70
Mijn Linkedin-profiel

Annemarie Broers

Bij een echtscheiding komt er een hoop op u af. Mijn doel als advocaat is om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en voor u begrijpelijk te maken. Hierbij vind ik het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Betrokken familierechtadvocaat

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, waarbij ik zorgvuldig te werk ga en oog heb voor detail. Ik zie het als een uitdaging om orde te scheppen in chaotische situaties en uit te zoeken welke rechtsregels op een bepaalde situatie van toepassing zijn. Vervolgens zal ik op zoek gaan naar een praktische en werkbare oplossing. Hierbij staat uiteraard uw belang voorop. Daarnaast ben ik mij bewust van de kwetsbare positie van kinderen tijdens en na een echtscheiding. Daarom hecht ik ook veel waarde aan het belang van het kind.

Achtergrond

Annemarie Broers is werkzaam als advocaat bij Claassen Advocaten BV. Zij is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR). Daarnaast is Annemarie Broers lid van JCI Eindhoven, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

“Ik vind het belangrijk om helder te communiceren en afspraken na te komen: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Leg uw vraag voor aan Annemarie Broers

Familierechtadvocaat

Alle specialismen Betrokken & toegankelijk Eerlijk over kans van slagen Alle advocaten zijn gespecialiseerd