Advocaat Personen- en Familierecht in Eindhoven Charlotte van Beukering-Michielsen Advocaat Arbeidsrecht in Eindhoven Titus Weller Advocaat Ondernemingsrecht in Eindhoven Eugène Ong Advocaat Personenschade en aansprakelijkheid in Eindhoven Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Advocaat Personen- en familierecht in Eindhoven Sacha Ruijs-Kreté Advocaat Personen- en Familierecht in Eindhoven Pui Ling Advocaat Arbeidsrecht in Eindhoven Sanne Mulder-Schapendonk Advocaat Personenschade en aansprakelijkheid in Eindhoven Jikke Stappaerts-Zijlmans Advocaat Verbintenissenrecht in Eindhoven Eef Ong Advocaat Personenschade en aansprakelijkheid in Eindhoven Daan Andries Advocaat Vastgoed- en huurrecht in Eindhoven Ben van Campfort

Advocaten voor ondernemer en particulier

Als advocatenkantoor in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in juridische vragen waar u in uw bedrijfsvoering of u in uw privéleven mee te maken kunt krijgen. Van ontslag, conflicten over samenwerking of contracten tot vragen over trouwen, scheiden, overlijden, letselschade en koop- en verkoopovereenkomsten. Een juridisch probleem kan u flink wat kopzorgen geven. U kunt daarom altijd snel terecht voor een gratis kennismaking met een van onze gespecialiseerde advocaten.

Wij verdiepen ons in uw situatie: wat heeft u nodig en bij welke oplossing is uw onderneming of bent u het meeste gebaat? Bent u ondernemer, dan begrijpen wij hoe nauw juridische kwesties in uw bedrijf en uw privéleven vaak met elkaar verweven zijn. Ons lidmaatschap van de Advocaten Unie verzekert u als ondernemer altijd van alle benodigde juridische expertise, met een vertrouwd aanspreekpunt en sparringpartner: uw eigen advocaat.

ONTSLAGSPREEKUUR

Voor werknemers:
elke dinsdag van 9.30-12.30