Charlotte van Beukering-Michielsen

LinkedIn

“Mensen die bij mij aan tafel plaatsnemen, ervaren hun leven op dat moment als een wanorde. Als echtscheidingsadvocaat, scheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat is het mijn taak orde te scheppen in de chaos. Het advies dat ik geef, moet bij hen passen. We bespreken wat haalbaar en wenselijk is, niet alleen met het oog op het eigenbelang, maar ook met het oog op de bij de zaak betrokken kinderen. De definitieve overeenkomst is toekomstbestendig. Dat is erg belangrijk, omdat de huidige situatie kan wijzigen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen op een moment dat ze in een uiterst kwetsbare periode van hun leven zitten. Ik ben zeer betrokken bij mijn klanten. Regelmatig vraag ik hen of ze begrijpen wat ik doe en of ik de gewenste koers vaar. Dat neemt niet weg dat ik mijn werk met gepaste afstand doe. Ik laat me niet meezuigen door emoties. Mijn deskundigheid staat altijd voorop. Vanaf het begin ben ik heel helder waarvoor mensen bij mij terechtkunnen, en wat ik in hun specifieke geval kan doen. Dat kan alleen als ik hun vertrouwen geniet, als we samen optrekken. Ik wil te allen tijde voorkomen dat ik valse hoop wek.”

Charlotte van Beukering is partner van de maatschap Claassen Advocaten. Zij is lid van de Vereniging Collaborative Divorce Holland en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Zij is MfN registermediator. Zij is lid van een aantal ondernemersnetwerken en actief in diverse maatschappelijke instellingen. Sinds eind 2011 is zij voorzitter van de AdvocatenUnie.

cvbeukering@claassenadvocaten.nl

Rechtsgebieden