Advocaat Familierecht in Eindhoven Charlotte van Beukering

“Op het moment dat u in een uiterst kwetsbare periode van uw leven zit, zorg ik dat u zich veilig voelt ”

  Keurmerk Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
Collaborative Divorce Vfas
 

 

Charlotte van Beukering-Michielsen

Ondersteunt u bij mediation, echtscheiding en overlegscheiding

“Als echtscheidingsadvocaat, scheidingsmediator en overlegscheidingsadvocaat schep ik orde in de chaos. Want op het moment dat je uit elkaar gaat, ervaar je in je leven meestal wanorde. Mijn advies als mediator of advocaat moet bij u passen. Daarom bespreken we wat haalbaar en wenselijk is, in uw belang en dat van uw kinderen. Uw huidige situatie kan altijd wijzigen. Daarom werken we toe naar een definitieve overeenkomst die toekomstbestendig is.”

Betrokken mediator en advocaat

“Juist in een uiterst kwetsbare periode van uw leven is het belangrijk dat u zich veilig voelt bij mij als mediator of advocaat. Ik check regelmatig bij u of duidelijk is welke stappen ik zet en of ik de gewenste koers vaar. Ik begrijp en respecteer uw emoties en behoud gepaste afstand; mijn deskundigheid staat voorop. Bij onze kennismaking ben ik heel helder wat ik voor u kan doen in uw specifieke situatie. Dat kan alleen als ik uw vertrouwen geniet en wij samen optrekken. Ik wil voorkomen dat ik valse hoop geef; daar is niemand bij gebaat.”

Specialist personenrecht en familierecht

Charlotte van Beukering is partner van de maatschap Claassen Advocaten. Zij is lid van de Vereniging voor Collaborative Professionals en lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Ook is zij MfN-registermediator. Charlotte van Beukering is lid van een aantal ondernemersnetwerken en actief binnen diverse maatschappelijke instellingen. Sinds eind 2011 is zij voorzitter van de Advocaten Unie. Charlotte van Beukering staat u graag bij als mediator, en als advocaat bij overlegechtscheiding en echtscheiding.

SPECIALISME